EL NOSTRE EQUIP


Vetsgironella/Avià i VetsNavàs és la clínica veterinaria al Berguedà i Bages amb seu a Navàs, Gironella i a Avià especialitzada en malalties que afecten a gossos, gats i cavalls des del 2016.
L’integrem un equip de 6 professionals del sector veterinari amb l’objectiu comú d’oferir un servei d’alta qualitat per ajudar a millorar la salut i el benestar dels animals de companyia d’acord amb les necessitats i expectatives dels propietaris.

La nostra missió és ajudar als animals a ser més sans i feliços

Judit Montardit


Auxiliar veterinària i perruquera amb 35 anys d’experiència i formadora de futurs estilistes canins. La Judit abans ha treballat a Barcelona, El Vendrell, Molins Rei i també ha estat criadora de gossos tractant gossos i gats a 360 graus, salut, bellesa, benestar i també en accessoris i alimentació tot amb passió i amor. Tot això li ha permès tenir un enteniment emocional i pràctic dels animals únic, i també empatia per entendre les expectatives dels propietaris.

Montserrat Seuba


Veterinària llicenciada a la UAB amb més de 30 anys d’experiència i formació continuada en petits animals ha treballat a diferents clíniques de renom del país. La Montserrat sent passió per la seva feina i té un altíssim nivel d’empatia per tots i cada un dels animals que tracta. La Montserrat és i viu de Navàs i té una àmplia formació i interés en cirurgia, ecografía, radiologia i medecina interna entre altres.

Josep Subirana


Llicenciat a la UAB, veterinari amb 25 anys d’experiència especialitzat en petits animals i èquids. El Josep Ha fet de veterinari clínic a Catalunya, Anglaterra i Oman, graduant-se amb Honors en el Màster en etologia i benestar animal de la Universitat d’Edimburg, llicenciat en humanitats, postgrau en cooperació internacional i postgrau en educació ha format veterinaris en més de 20 països. El Josep també és especialista en clínica, odontologia equina i nutrició.

Guadalupe Zarza


Auxiliar veterinària dedicada i experta en estilisme i perruquera amb 15 anys d’experiència ha treballat en els millors centres de perruqueria i estilistes canins de la zona.  La Guadalupe té gran passió i amor pels animals que demostra fent la feina amb completa dedicació, responsabilitat amor i comprensió per propietaris i mascotes. La Guadalupe té molta experiència i interès en socialització dels cadells i sempre està a disposada a compartir els seus coneixements.

Nay Siudziñski


La més jove i darrera incorporació al equip veterinari té passíó pels animals, tots i des de fa molts anys dedica bona part del seu temps a ajudar en protectores en tot el què pot. La Nai té formació en Fisioteràpia i comportament animal i té cura amb dedicació dels serveis de perruqueria de les cíniques sempre amb interès per aprendre més i donar millor servei a propietaris i animals.

Consultors externs


Dr. Josep Maria Tusell 


Llicenciat a la UAB, veterinari amb 25 anys d’experiència especialitzat en petits animals. Josep Maria Tusell va ser alumne intern de la universitat autònoma de Barcelona on es va especialitzar en cirurgia. Actualment continua la seva tasca veterinària a l’hospital Balmes de Barcelona, un dels més reconeguts del país i n’és l’especialista en Cirurgia de teixits tous i en traumatologia.

hospitalveterinaribalmes.com

Elisabet Viñals Cuadrench


Llicenciada per la facultat de Veterinària de la UAB el 2009 i Gpcert en Cardiologia però l’European School of Postgraduate Veterinary Studies, ha treballat i format de forma continuada en la clínica de petits animals amb especial interès en el camp del diagnòstic per imatge sent actualment una de les referents a Catalunya.

Angelo Tapia


Llicenciat en Medicina Veterinària. Màster Oficial-Investigació Clínica Aplicada en Ciències de la Salut per la UAB. Especialista en Endoscòpia i Cirurgia de Mínima Invasió en Petits Animals per la Universitat d’Extremadura. Tapia va realitzar la seva tesi doctoral al Centre de Cirurgia de Mínima Invasió Jesús Usón.

Albert Tarrés


Veterinari especialista en petits animals s’ha format i és una de les figures referents al país en cirurgies de tot tipus amb especial dedicació a la traumatologia felina i canina. L’Albert actualment regeix l’hospital del Maresme i col·labora amb VetsDironella.