Clínica equina


Oferim atenció veterinària a cavalls, ases, ponis i qualsevol altre èquid. Amb 20 anys d’experiència no hem deixat de millorar i oferim servei de medecina equina a tot el Berguedà i d’odontologia equina a tot Catalunya i encara més enllà.

Josep Subirana es consultor per World Horse Welfare formador internacional i de veterinaris d’èquids en països de renda baixa. També ha treballat per The Brooke i com a veterinari Nutròleg de la Royal Cavalry d’Oman.  Podem oferir serveis  en medicina esportiva, cirurgies de ferides i castracions, control de sarcoides a més de casos de disminució de rendiment, pèrdua de pes crònica, dietètica i nutrició, pneumologia, gastroenterologia i neurologia, 

Tenim 20 anys d’experiència en odontologia equina  i som graduats a American School of Equine Dentistry amb passió per proporcionar un servei dental de màxima qualitat als nostres pacients. Proporcionem serveis especialitzats d’alt nivell internacional  a tots els aspectes de l’odontologia equina, des dels exàmens dentals rutinaris i raspat de puntes fins a l’odontologia avançada com ara endodòncia, teràpies periodontals i cirurgia oral.

Visiteu  la següent web per saber-ne més: